Trendy Caps

Niet alleen biedt Capzo.nl een groot aanbod petten en caps aan voor promotiekleding of relatiegeschenken. Ook voor trendy caps ben je bij Capzo.nl op het goede adres. Petten in allerlei soorten en maten zijn online verkrijgbaar bij Capzo.nl. De meest trendy petten met een opvallende bedrukking of tekst van diverse merken als Icepeak, Quicksilver, Nike, Adidas, Puma, Reebok, New Era en Reef. Ideaal om bijvoorbeeld op trendy merkkleding te dragen. De petten zijn te dragen in zeer uiteenlopende stijlen, van sportief tot funky, van elegant tot trendy. Op de meeste petten vind je het logo van het merk, maar er zijn ook petten verkrijgbaar met een streep motief en combinatie van kleuren. Kortom, kies de pet naar jouw eigen smaak. Een leuke pet gezien in je favoriete tv programma zoals Jerseys Place of Barbie Bliss? Hier vind je die pet vrijwel zeker.

Caps met prints en afbeeldingen

Wanneer je kiest voor een pet in een van de vele kleuren zonder opdrukt dan kan je deze eenvoudig laten bedrukken met een print of afbeelding die jij wenst. Door een afbeelding te laten bedrukken op je pet wordt de cap een echte uniek cap die niemand anders heeft. Tenzij je er natuurlijk meerdere bestelt voor bijvoorbeeld je gehele voetbal team. Met een unieke pet val jij op in de massa en draag je eigen stijl die je combineert met je eigen kleding stijl.

Online aanbod van petten en caps

Het is mogelijk dat wanneer je als een team mee doet aan een toernooi om meerdere petten te laten bedrukken in dezelfde stijl. Zo kan iedereen zien dan jullie een team zijn en bij elkaar horen. Daarbij kan het ook dat iedereen zijn of haar geborduurd krijgt op de pet, zo hebben jullie alle dezelfde pet maar toch geïndividualiseerd. Bekijk online ons assortiment van Capzo waaruit je gemakkelijk een keuze maakt. En natuurlijk bestel je gemakkelijk en snel vanaf je bank in de woonkamer.

Bedrukken en borduren

Trendy caps

Brands

Thumbnail Screenshots by Thumbshots