Relatiegeschenken

Petten en caps zijn het perfecte cadeau voor relatiegeschenken. Relatiegeschenkenbieden zoveel voordelen: naamsbekendheid, betrokkenheid en vertrouwen. Nu is het natuurlijk altijd goed om na te denken wat voor relatiegeschenk je geeft bij de klant of relatie. Het is altijd goed dat de ontvanger van het relatiegeschenk het product of dienst gaat gebruiken. Met een pet of cap zit je altijd goed! Deze zijn bij iedere gelegenheid te dragen. Draag de cap op het strand, tijdens het sporten of fietstocht. Kortom, een pet of cap zijn perfecte geschenken om relaties op te bouwen. Capzo is de relatiegeschenk partner waar je op kunt vertrouwen.

Een cap als relatiegeschenk

Bij Capzo.nl heb je de keuze uit allerlei soorten en maten caps. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren en diverse bedrukkingen. Het beste is natuurlijk mogelijk om de cap te bedrukken met het logo van een bedrijf. Wanneer de pet dan gedragen wordt door je relatie of klant kan iedereen in een keer zien dat de pet bij jouw bedrijf hoort door de koppeling van het logo naar je bedrijf. De petten die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn er allerlei verschillende kleuren en natuurlijk in vele soorten modellen. Wat dacht je van een pet zonder gesloten bovenstuk of een cap waaraan oorkleppen zijn bevestig, zodat je geen koude oren krijgt.

Moderne baseball petten bij Capzo

Maar je kan ook gaan voor de trendy baseball caps die veel gedragen worden door de jonge meiden en jongens. Een baseball cap heeft aan de achterkant een net achtige stof en aan de voorkant gewoon normaal petten stof. De moderne baseball petten kunnen gevonden in vele verschillende kleuren met mooie en sublieme prints. Zo is het ook mogelijk om zelf een leuke print te selecteren die je laat bedrukken op je pet of cap. Bekijk ons assortiment en vind een passend pet bij Capzo.nl!

Bedrukken en borduren

Trendy caps

Brands

Thumbnail Screenshots by Thumbshots