Promotiekleding

Bij Capzo.nl kun je voordelig petten en caps als promotiekleding kopen. Je bepaalt zelf welke tekst, afbeeldingen, logo's je op de bedrijfskleding wilt laten zetten. Caps en petten zijn opvallende promotie items. Iedereen kijkt als eerste naar het gezicht, dus in dit geval naar de cap met het logo van bedrijf erop. Caps en petten zorgen voor een leuke uitstraling maar is ook erg goed voor de hygiëne in de horeca. Caps en petten zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Rood, groen, blauw, wit, zwart, geel en nog veel meer.

Maak een keuze uit de kleuren

Kies voor een pet in de huisstijl kleur van het bedrijf. Zo kan iedereen gelijk een koppeling maken met de pet en jou onderneming, wat dus zorgt voor een goede reclame van jouw bedrijf. Onderscheid jouw pet met een groot logo van het bedrijf er op of een andere bedrukking. Je kunt de pet helemaal naar jouw wens maken. Door te kiezen voor een uniek en opvallende bedrukking op de pet zal deze nog meer opvallen tussen de andere petten en caps.

Kies voor een passend model

In ons compleet en brede aanbod vind je vele soorten petten waaruit je een keuze kunt maken. Heb je een keuze kunnen maken uit de modellen zoals classic caps, baseball caps of cadet petten, dan kan je naar de volgende stap namelijk het kiezen van de kleur. In ons assortiment zijn alle kleuren van de regenboog opgenomen waardoor jouw huistijl kleur ook te vinden is in het overzicht. En de laatste stap is het toevoegen van een bedrukking of bordursel op de cap, zo maak je er helemaal een unieke cap van. Ga voor een passend pet bij jouw bedrijf.

Bedrukken en borduren

Trendy caps

Brands

Thumbnail Screenshots by Thumbshots