Over ons

Opzoek naar een passende pet voor elke gelegenheid dan ben je bij ons van Capzo aan het goede adres. Wij bieden petten aan in werkelijk alle modellen, soorten en allerlei mogelijke kleuren die je maar bedacht krijgt. Het team achter Capzo heeft ontdekt dat er op internet nog geen mooie en complete webshop is van caps en petten en dat is precies de reden waarom wij deze webshop hebben opgezet.

Ga voor een persoonlijke pet

Naast dat je bij ons beschikt over de mogelijkheid om petten te bestellen in het rood, zwart, groen, of toch blauw, kan je er ook voor kiezen om een pet te laten bedrukken. Zo is het voor jou mogelijk om een pet helemaal eigen te maken met een leuke afbeelding of trendy print. Ons aanbod bestaat uit diverse varianten petten wat het maakt dat er voor iedereen wel een passende cap te vinden is in onze webshop. Ben je benieuwd naar onze collectie neem dan snel een kijkje in de shop.

Bestel je pet of cap online

Ook kan jij er voor kiezen om een pet te laten bedrukken als bedrijfskleding, zodat al je medewerkers hetzelfde gekleed gaan. Buiten dat dit een goede uitstraling maak naar de klant omdat er nagedacht is over de kleding, is het ook hygiënischer omdat zo mogelijke haren niet in eten of drinken terecht kunnen komen. Ga jij voor een bedrukte cap of pet die je natuurlijk hier online bestelt bij Capzo.nl ! En betaling doe je veilig door middel van iDeal of Paypal.

Bedrukken en borduren

Trendy caps

Brands

Thumbnail Screenshots by Thumbshots