Bedrukken & borduren

Bedrukte en geborduurde petten zijn een goede manier om promotie te maken voor jouw bedrijf. Niet alleen doen bedrukte petten het goed als promotiekleding voor het bedrijf, ook zijn relatiegeschenken ontzettend populair. Wie kijkt niet als eerste naar de gekleurde pet met de bedrukking van het bedrijf erop? Zou je het niet geweldig vinden als jouw zakenpartner een petje van jouw bedrijf draagt?

Diverse bedrukte caps

Een andere reden waarom petten voor promotie en relatiegeschenk ingezet worden is natuurlijk de goedkope prijzen. Hoe groter het aantal hoe goedkoper de bestelling is. Bedruk of borduur op de pet het logo van het bedrijf, jouw sportvereniging, jouw favoriete merk of band. Alle bedrukkingen en bordurselen zijn mogelijk. Door het laten bedrukken van petten voor jouw sport team weet iedereen gelijk dat jullie alle bij elkaar horen en samen een team vormen. Met een pet als bedrijfskleding geef je als bedrijf aan dat je extra richt op hygiëne omdat hierdoor geen haren in het eten zullen vallen.

Een pet met het bedrijfslogo

Een outfit kan je afmaken met een het dragen van een leuke pet. Ga je met je vriendengroep op vakantie en wil je elkaar niet kwijt raken als jullie een toeristische plek gaan bezoeken dan kan je ervoor kiezen om een petje te laten bedrukken. Zo heb je binnen no time als je vrienden en vriendinnen weer bij elkaar. En je bedrukte petjes bestel je natuurlijk gemakkelijk en geheel veilig op Capzo.nl, de website als je opzoek bent naar een bedrukte cap!

Bedrukken en borduren

Trendy caps

Brands

Thumbnail Screenshots by Thumbshots